LA MAGIA DE LA CUINA

Autor: RUSCALLEDA, CARME / BAYES, PILARIN (IL·L

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA MAGIA DE LA CUINA

LA MAGIA DE LA CUINA

24,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
BRIDGE
Publicación:
01/11/2017
Colección:
BRIDGE
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Podem fer uns ous ferrats. Però també podem cuinar-los. Carme Ruscalleda ens fa redescobrir un dels autèntics plaers: cuinar. Perquè la diferència està en com fem les coses. Una bona predisposició, una bona matèria primera i els utilíssims consells d'una de les millors cuineres del món faran que cuinar i menjar tornin a ser el que haurien de ser: moments …

Podem fer uns ous ferrats. Però també podem cuinar-los. Carme Ruscalleda ens fa redescobrir un dels autèntics plaers: cuinar. Perquè la diferència està en com fem les coses. Una bona predisposició, una bona matèria primera i els utilíssims consells d'una de les millors cuineres del món faran que cuinar i menjar tornin a ser el que haurien de ser: moments de compartir felicitat. I, per arrodonir els consells, res millor que un munt de receptes senzilles.
Leer más

Más información del libro

LA MAGIA DE LA CUINA

Editorial:
BRIDGE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-16670-21-5
EAN:
9788416670215
Nº páginas:
0
Colección:
BRIDGE
Lengua:
CATALAN
Alto:
255 mm
Ancho:
175 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1952) és cuinera i propietària (juntament amb el seu marit) del restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar, i també del restaurant amb el mateix nom a Tòquio. Té actualment tres estrelles Michelin, i aposta per l'experimentació basant-se en la cuina tradicional. Experta cuinera, també domina l'art de la comunicació i fa arribar els plaers de la bona cuina a tothom.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar